Storing? 24 uur per dag bereikbaar! info@doetinchemcv.nl +31 653654116

Diensten

Specialist in duurzaam!

Verwarming

Er zijn vele keuzemogelijkheden bij het plaatsen van een ketel. Welke ketel is het beste; hoeveel capaciteit heeft u nodig; waar moet de ketel komen te hangen? En met welke radiatoren? Of wilt u misschien vloer-, muur- of plafondverwarming? Niet altijd is een hele nieuwe installatie nodig, in de meeste woningen zit al een cv installatie. Afhankelijk van uw wensen, kunt u vaak volstaan met alleen een nieuwe cv-ketel. Bij het maken van deze keuzes spelen kosten, gebruiksgemak en rendement een belangrijke rol.

Loodgieterswerk

Bij Doetinchems CV Bedrijf kunt u terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden. Zowel voor het aanleggen van gas- en waterleidingen als het verzorgen van de binnen- en buiten riolering. Maar ook verhelpen we lekkage of verstopping van het riool. Gaat u nieuw bouwen of grondig renoveren? Doetinchems CV Bedrijf denkt graag met u mee en staat garant voor degelijk loodgieters werk.

Dakdekkerswerk

Ook voor dakdekkerswerk kunt u bij Doetinchems CV Bedrijf terecht; aanleg en reparatie van platte daken en goten behoren tot onze specialismen.
Doetinchems CV Bedrijf gebruikt EPDM dakbedekking, maar daarnaast blijft het traditionele koper- en zinkwerk onverminderd populair. Deze vinden hun toepassing zowel in monumentale panden als in moderne bouwprojecten.

Sanitair

Is uw badkamer toe aan een opfrisbeurt of een complete renovatie? Heeft u speciale wensen; een lastig in te richten ruimte, een handicap om rekening mee te houden, of maakt u uw huis toekomstbestendig? Neem dan eens contact met Doetinchems CV Bedrijf op om de mogelijkheden te bespreken.
Vervolgens kunnen wij alles voor u regelen: van het sloopwerk tot en met de installatie van uw nieuwe badkamer, inclusief het tegelwerk.

Zonnepanelen

Het gebruik van zonne-energie is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Welk aantal panelen is voor u interessant en wat levert het u op, wat is de terugverdientijd?
Er zijn vele mogelijkheden bij het (laten) installeren van zonnepanelen. Gerard Looman geeft u hierover graag advies.

Warmtepompen

Een andere duurzame oplossing is de warmtepomp. Deze onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Er zijn zowel ”all-electric” oplossingen, waarvoor geen gasaansluitig nodig is, als ”hybride” systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel. Een warmtepomp kan bovendien worden uitgebreid met zonnecollectoren voor een compleet energie neutrale oplossing.

Warmtepompen zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en heeft geen grondbron nodig. Er wordt middels een buitenunit warmte uit de buitenlucht gehaald. Zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C haalt de pomp nog warmte uit de lucht en in de zomer koelt het systeem uw huis. Een warmtepomp is de ideale oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen.

Onderhoud en service

Juiste werking en veiligheid zijn belangrijke redenen om uw installatie in goede conditie te houden. Daarnaast helpt onderhoud uw installatie zuiniger te laten functioneren, dit is gunstig voor het milieu en uw energierekening.
Doetinchems CV Bedrijf verzorgt het onderhoud aan cv-installaties, mechanische ventilatie, maar ook voor een verstopte afvoer of een lekkende kraan kunt u bij ons terecht. Of u uw installatie door Doetinchems CV Bedrijf heeft laten aanleggen of door een andere installateur, onze 24-uur service storingsdienst verhelpt uw storing zo snel mogelijk.

U kunt altijd contact opnemen voor een schoonmaakbeurt of een storing, maar u kunt ook een onderhoudscontract afsluiten. Gerard Looman neemt contact met u op voor de periodieke onderhoudsbeurt, u hoeft hier niet meer aan te denken!

Gerard Looman

Neem gerust contact met ons op: +31 653654116 Wij zijn op dit nummer ook via WhatsApp bereikbaar.